Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، موتورسیکلت Royal Enfield Himalayan برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ وارد بازار شد و از آن زمان تاکنون بارها و بارها مدل‌های مختلفی از خود را روانه بازار کرده‌است. این شرکت در حال حاضر موتور جدید خود را تولید کرده‌است که زیر ذره‌بین منتقدان برای آزمایش مشکلات و محدودیت‌های آن قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وبلاگ نویسانی که این موتور را به صورت حضوری تجربه کرده‌اند می‌گویند که این موتورسیکلت همانگونه که در تصاویر منتشر شده‌ دیده می‌شود جذاب و ماجراجویانه است.

توزیع‌کننده Royal Enfield انگلستان MotoGB با همکاری سازنده دوچرخه‌های مسافرتی، نسخه هیمالیا موتورسیکلت مسافرتی را معرفی کرد. به لطف افزودن تعداد کمی از لوازم جانبی در کارخانه به موتور، توانایی این موتور در تورهای مسافرتی افزایش یافته است. این موتور مجهز به محافظ‌های دستی و میله‌ای در اطراف موتور برای جلوگیری از سقوط آن است که معمولا از ویژگی‌های اختیاری هستند و قیمت بالایی دارند.

بیشتر بخوانید

فناوری جدید بوش برای حفظ جان موتورسواران

قیمت نسخه مسافرتی با قیمت ۴۷۹۹ پوند (۶۴۰۰ دلار) شروع می‌شود که ۴۰۰ پوند (۵۳۰ دلار) بیشتر از قیمت مدل پایه است. این بسته ویژه به موتورسواران این اجازه را می‌دهد امنیت بیشتری در موتور داشته باشند. با توجه به اینکه قیمت لوازم جانبی جداگانه محاسبه می‌شود، قیمت را ۵۷۵ پوند (۷۶۶ دلار) نسبت به نسخه اصلی آن افزایش می‌دهد. این یک معامله بسیار شیرین است، به شرط آنکه در انگلیس باشید زیرا نسخه Adventure فقط از طریق نمایندگی‌های انگلیس در دسترس هستند.

این مدل ۲۰۲۱ دارای تعداد زیادی به روزرسانی و نوآوری از جمله ترمز ABS قابل تعویض (در عقب) است. خریداران علاقه‌مند به نسخه هیمالیا مسافرتی ۲۰۲۱ می‌توانند با نمایندگی Royal Enfield خود تماس بگیرند و موتور مدنظر خود را سفارش بدهند. این موضوع مخصوصا برای علاقه‌مندان به نسخه Adventure که بسیار محدود است و فقط در انگلستان عرضه می‌شود، بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موتور سیکلت توریست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی

ابراهیم شجاعت پژوهشگر و کارشناس صنعت خودروسازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اولین موضوع در رابطه با شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت این است که باید با معیار درستی حقیقت دانش‌بنیانی این شرکت‌ها سنجیده شود. طی چند سال گذشته این مورد که بسیاری از شرکت‌ها برای دریافت تسهیلات ادعای دانش‌بنیانی دارند، اما حقیقت آنها متفاوت است.

وی ادامه داد: این موضوع که آیا این شرکت حقیقتا دانش‌بنیان هست را از روی محصول و نتیجه کار آنها می‌توان فهمید و بهتر است از دسته بندی بر اساس فرآیند تولید صرف‌نظر کنیم. شایان ذکر است که در هر خودرو به طور متوسط بیش از دو هزار قطعه وجود دارد؛ در تولید بسیاری از این قطعات پیچیدگی‌های فنی وجود دارد که به دست دانش‌بنیان‌ها قابل حل است.

شجاعت در ادامه گفت: گستردگی فرصت کار برای دانش‌بنیان‌ها در صنعت قطعه سازی خودرو از روش‌های فنی تولید خود قطعه تا ساخت مواد اولیه و حتی ماشین‌آلات مورد نیاز برای تولید قطعه است. همچنین لازم به ذکر است که خودروسازان نیز با کمی همت مضاعف می‌توانند حلقه‌های تولید تجاری خود را به دانش‌بنیان‌ها بیشتراز قبل متصل کنند تا شکاف‌های فناورانه تولید پوشش داده شود.

وی تصریح کرد: اتصال گپ‌های فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به اینکه معمولا بودجه آنچنانی نیز نیاز ندارد و به نوعی پیش خرید قطعه است، سود مناسبی به همراه دارد و به راحتی ضرایب سود رشد خواهد کرد. به همین جهت خودروسازان می‌توانند این شکاف‌ها را پر کرده و از طریق علاوه بر کسب سود و حل مشکلات تیراژ تولید، ارزبری و مشکلات کیفیت تولید داخل را نیز رفع کنند.

رابطه دانش‌بنیان ها و تولید در چیست؟

این پژوهشگر صنعت خودرو اظهار کرد: شایان ذکر است که شرکت‌های دانش بنیان بهتر است که مستقیما وارد مبحث تولید نشوند چرا که ماهیت و ذات این شرکت‌ها فناور بودن است و پس از به ثمررساندن ابداعی باید به سمت تحقیق و توسعه نوآوری دیگری حرکت کنند. به همین جهت بهتر است که تولید به مجری دیگری سپرده شود. در سالیان اخیر یک شرکت خودروسازی داخلی دوبار اقدام به انجام این کار کرده است، اما به نظر می‌رسید که این همکاری دانش‌بنیان‌ها بیشتر به جهت نمایش بوده است.

تحولات سال جاری در صنعت خودرو

شجاعت تصریح کرد: به نظر می‌رسد که در فصل بهار خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها اقدام کنند. همچنین با توجه به ارتباط مستقیم خودرو‌های مونتاژی و قیمت ارز به نظر می‌رسد که با توجه به عدم تغییر قیمت ارز نیمایی در این نوع خودرو شاهد تغییر قیمت چندانی نباشیم. همچنین به نظر می‌رسد که خودرو‌های چینی امسال سهم بیشتری از بازار خودرو را به خود اختصاص خواهند داد.

وی گفت: در بحث خودرو‌های وارداتی نیز به نظر می‌رسد که حجم واردات خودرو‌های برقی به رقم قابل توجه ۵۰ هزار دستگاه خواهد رسید که اکثرا در اختیار ناوگان تاکسیرانی قرار می‌گیرند. همچنین در خصوص واردات خودروی نو نیز وارداتی در حدود ۲۰ هزار دستگاه پیش بینی می‌شود. شایان ذکر است که در مبحث واردات خودرو‌های دسته دوم به نظر می‌رسد که در سال جاری شاهد تحولی نخواهیم بود و در صورت فشار صرفا به تدوین دستورالعمل‌های آن پرداخته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موتور برق ویژه مسافرت و کمپینگ | باغ ویلا
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • ۳۱۰ نفر در حوادث مربوط به موتورسیکلت در شهر مشهد جان باختند
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • خودروی ایسوزو D-MAX مدل 2024 چه مشخصاتی دارد؟
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس